<optgroup id="cdogk"><i id="cdogk"></i></optgroup>
<acronym id="cdogk"></acronym>
  • <ol id="cdogk"></ol>
    <optgroup id="cdogk"></optgroup>
    13391639364 
    全國免費咨詢電話 
    在職研究生招生信息網 > 歷年真題 >  2020年同等學力申碩考試英語語法練習指導
    2020年同等學力申碩考試英語語法練習指導
    來源: 時間:2020-08-14 14:45:28  

    同等學力申碩考試中,英語考試部分很重要,考生要多加強此方面的練習。以下是為大家整理的2020年英語語法練習題,大家可作為參考練習,考生也不能在復習上掉以輕心哦。

    1、It was not until the accident happened ______.

    A.when I became aware of my foolishness

    B.when my foolishness became obvious

    C.that did I realize my own folly

    D.that I became aware of my own foolishness

    2、It was not she ______ was appointed.

    A.of whom   B.whom   C.for that   D.that

    3、It is because she is too inexperienced ______ she does not know how to deal with the embarrassing situation.

    A.so   B.so that   C.that   D.that is why

    4、It was the training that he had as a young man ______ made him such a good engineer.

    A.that   B.so that   C.so   D.which

    5、It is during his spare time ______ John has been studying French.

    A.when   B.that   C.which   D.what

    6、I have ______ at all to write to you.

    A.not time   B.any time   C.only time   D.no time

    7、I'd like a cup of te a Would you ______?

    A.like the kind   B.think the same   C.like such   D.like the same

    8、Since the first space mission, many communication satellites ______.

    A.was launched   B.are launched

    C.have been launched   D.had been launched

    9、By the time the applicant makes up his mind, the offer ______.

    A.will cancel   B.will have been cancelled

    C.will be canceling   D.is can celled

    10、"The opening ceremony has already started." "Look! The flag is ______ now."

    A.risen   B.being raised   C.being rose   D.raising

    參考答案:

    1、D 2、D 3、C 4、A 5、B

    6、D 7、D 8、C 9、B 10、B


    上一篇:2020年同等學力申碩法學練習題及答案

    下一篇:2020年同等學力申碩考試英語練習題

    友情鏈接 QQ1552504592

    亚洲欧美自拍制服另类图区

    <optgroup id="cdogk"><i id="cdogk"></i></optgroup>
    <acronym id="cdogk"></acronym>
  • <ol id="cdogk"></ol>
    <optgroup id="cdogk"></optgroup>